Noor Ezreen Khalil's FotoPage
Senyum Selalu
By: Noor Ezreen Khalil Noorez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Jan-2010 08:17 Email | Share | | Bookmark
~~ HAPPY NEW YEAR 2010 ~~

SELAMAT TAHUN BARU 2010.....
MOGA MATLAMAT TAHUN INI TERCAPAI DENGAN JAYA NYER.....
AMIIINN.......
[b]


Sunday, 6-Sep-2009 15:14 Email | Share | | Bookmark
Selamat berpuasa....

SELAMAT BERPUASA SEMUA.....
SEMOGA KEDATANGAN RAMDHAN YG MULIA INI
MEMBERI LEBIH KEBERKATAN DALAM KEHIDUPAN KITA...
AMIN......


Tuesday, 14-Jul-2009 14:01 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Bday Danish....

hah... lambat update hehehe
Just nk share sekitar bday danish pada 22 Jun 2009 ke-4...
wah dah besar teruna ku ini hhehhe... ha.. tahun depan sekolah yer nak ...
aku buat sebelah mlm.. panggil org2 tedekat jer...
jiran sebela... uncle2 nyer... opah2 dan nenek nyer.... serta mak su...
kerana ari tu adalah hari bekerja.. so prepair yg simple2...
menu mlm tu. :
semestinyer kek bday.... haku beli jer .. sorry yer nak.. ibu tak der mase nk buat
nasi ayam panggang.... hehehe
mini pizza....
kuih-muih... serta buah-buahan...
ader kfc plak... ayah ngah sponsor... tq yer...

saje nk happy kan danish jer... sambut bday dia.. disamping tempat berkumpulnyer adik beradik haku... walaupun satu daerah.. tapi jarang jumpe huhuhu...
oklah enjoy ngan pic yg x berape nk clear ni yer.....







Sunday, 17-May-2009 13:35 Email | Share | | Bookmark
Hujung minggu ni......


Pandan Egg Tart


Chocolate Ice Cream Cake.... yum..yum.. memang sedap hehehe


Tiger Roll


Ni lah Chef nyer.. cute tak hehhehe


wah... minggu ni ader baru ader cerita hehehhe....
Minggu ni ader mase pi kelas utk buat kek..
kelas kali ni agak menarik jugak lah.. tu sebab aku join hehe
Seramai 15 org jugak lah penyertaan dia...
kali ni dia jemput chef dari KL utk mengajar... aper nama nyer chef pun aku lupe lah.. tapi cheff ni dah byk keluarkan buku masakan... dah ader 17 buah buku dah... huk huk.. ni chef cino hehhehe
aper pun enjoy lah.. dengan hasil kelas tadi...


Tuesday, 5-May-2009 08:27 Email | Share | | Bookmark
Dia.....










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net